Versenyképesség-növelő támogatás

Koronavírus-járvány következtében szükségessé vált versenyképesség-növelő támogatás
(VNT-2020-1-0421)

 

A kedvezményezett neve: CLC-Construct Kft.

A projekt címe: Koronavírus-járvány következtében szükségessé vált versenyképesség-növelő támogatás a CLC-Construct Kft-nél

A CLC-Construct Kft. a Koronavírus-járvány következtében szükségessé vált versenyképesség-növelő támogatási program keretén belül a Külgazdasági és Külügyminisztérium, mint Támogató által meghirdetett pályázati kiírását nyerte el. A 265 000 000 forint összköltségvetésű projekt a pályázati kiíráson 132 500 000 forint összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat keretében zsalukészleteink korszerűsítésével, növelésével, illetve egy teljesen automatizált betonacél vágó- hajlító gépsor beszerzésével terveztük megtartani, illetve növelni piaci pozíciónkat. Cégünk továbbá egy híddaru-futódaru beszerzésével saját csarnok és irodaépületének kivitelezését is elősegítette, melyet szintén a pályázat keretében sikerült megvalósítani. A növelhető saját zsaluparkkal a CLC-Construct Kft. az árverseny során még inkább versenyképesebbé vált, ez által a saját zsaluanyag kezelésével, organizációjával a már elnyert projekteken, a kivitelezési szakaszban nagyban növelte a költséghatékonyságot. Az automatizált betonacél vágó-hajlító gépsor beszerzésével a betonacél szál, vagy tekercsanyag feldolgozását fel tudtuk gyorsítani, valamint a termelőkapacitást növelni tudtuk költséghatékony módon.  A híddaru-futódaru a megvalósítás alatt álló csarnoképületben történő kialakításával jelenleg is a zsaluanyagok és betonacél anyagok anyagmozgatását nagyban meggyorsítjuk és biztosítjuk.

A szerződött támogatás összege: 132 500 000 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.06.30.
A projekt azonosító száma:  VNT-2020-1-0421