Bemutatkozás

CLC – Construct

 

A CLC-Construct Építőipari és Szolgáltató Kft. 2009-ben alakult. Megalakulása óta dinamikus fejlődés jellemzi a társaságot, mely mára a vasbeton szerkezetépítési piac jelentős és meghatározó szereplőjévé vált.

A CLC-Construct Kft vállalkozói gondolkodása a piac szükségleteihez igazodik. Célunk, hogy minőségi munkavégzésünkkel jelen legyünk a hazai építőipar különböző területein, a kis megbízásoktól egészen a nagy és látványos projektekig. 

Az egyre szorosabb versenyben a megfontolt, folyamatos növekedés mellett, kedvező árainkkal törekszünk a megrendelői igények maradéktalan, magas színvonalú kielégítésére. Cégünket az évek során számos közéleti, kulturális és társadalmi jelentőségű projekt kivitelezési munkálataiban való részvétellel bízták meg. 

A CLC-Construct Kft jelentős saját zsalu- és eszközkészlettel rendelkezik. Zsalukészleteink, eszközeink korszerűsítésére, újabb eszközberuházásokra folyamatos, fokozott hangsúlyt fektetünk, ezáltal is erősítve piaci pozíciónkat.

A gazdaságos, hatékony és minőségi munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy céltudatosan építünk kiterjedt beszállítói és alvállalkozói kapcsolatrendszerünk felkészültségére, tapasztalataira és kapacitásaira.

Működési területünk elsősorban a fővárosra és vonzáskörzetére összpontosul, de jelentős referenciamunkákkal rendelkezünk az ország szinte minden régiójában.