Média

Felkerült a bokréta a Knorr-Bremse fővárosi K+F központjában épülő új irodaházra


A Merkbau generálkivitelezésében és a CLC-Construct szerkezetépítésével elkészülő beruházásban egy ötszintes irodaház, csapadéktározó és mélygarázs is épül.Elkészült a szerklezetépítés és elérte a legmagasabb pontját a kivitelezés a német Knorr-Bremse cégcsoport újbudai telephelyének fejlesztésén. A projektben a konszern egyik legnagyobb európai gyártóbázisaként fékrendszerek, illetve haszonjármű-rendszerek berendezéseinek gyártását végző Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. fejlesztő központja egy új épületszárnnyal bővül a XI. kerületi Major utcában.

 

 

A beruházás az OPES Real Estate Hungary Kft. finanszírozásával valósul meg: a társaság bővítteti telephelyét a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. részére. A generálkivitelezést a Merkbau Zrt. végzi, a CLC-Construct Kft. alvállalkozóként a szerkezetépítést valósítja meg. A projekt lebonyolítását és műszaki ellenőrzését az Óbuda-Újlak Zrt. végzi.

 

 

A projektben egy felszín felett ötemeletes épületet alakítanak ki, a felszín alatt pedig két parkoló szintet is építenek. Most annak kapcsán tartották meg a hagyománosan a kivitelezők munkájának elismerését szimbolizáló bokrétaünnepséget, hogy az épület elérte a legmagasabb pontját.

 

 

Rövidhírünket hamarosan bővítjük.